Herlige høst

Dagene flyr unna, og vi kan virkelig si at vi har kommet godt igang med høsten. Vi har hatt masse regn, mye vind, men også mange flotte sol dager ☀️🍂🌧💨 Barna har koset seg masse ute, vi har hatt noen inneaktiviteter og vi har vært på flere fine turer i skogen.

Nå er det mye som skjer :-)  Vi har fått vår helt egen plass i skogen, noe vi har gledet oss masse til!

Det er akkurat passe langt å gå, flott og variert terreng. Vi har startet planleggingen sammen med barna, hva VIL vi ha på plassen vår? Hva MÅ vi ha? Hva kan barna lage, hva må de voksne lage mm. Det er en kjempe spennede prosess, og barna er veldig ivrige. 

Vi har allerede fatt satt opp en lavvo, vi har lagd do, satt opp huske og bålplassen er i gang!

Ellers har vi mye fin lek i barnehagen også, og vi koser oss ute som inne. Barna har vært oppatt av å pynte barnehagen til høsten, så her er det mye kreativitet! 

De eldste barna hadde også et prosjekt som gikk ut på å skape kunst med kroppen sin, og det innebar en aktiv formiddag i bare trusa :-) Kjempe stas !

I morgen er det FN dag, og vi har forelderkaffe fra 14- 16. Barna serverer hjemmebakst, kaffe, saft og frukt. Barnas har laget produkter som de selger til foreldrene, inntekten her går uavkortet til våre 3 fadderbarn i Swaziland. 

videre satser vi på mange fine dager ute, vi ønsker å bruke skogplassen mye og det er viktig å bruke sykler og sandkasse så mye som mulig før frost, is og snø kommer ;-) 

Vi ønsker dere alle en riktig fin høst :-)