Glimt fra en onsdags morgen :-)

Kuldegradene lyser mot oss på gradestokken, og vi ser at nok en nydelig dag står for tur!

Barnelatter og ivrig prat høres ute fra garderoben, inn kommer fornøyde barn med røde roser kinnene og småkalde fingre! I dag er det mye å prate om:-) " det var is på bilen i dag, pappa måtte skrape med sånn skarp greie, så gikk isen bort og vi kunne kjøre til barnehagen" "Kjenn så kald jeg er på fingeren, det var nesten snø i dag!!". 

Gleden over endringer i årstider er tydelig hos barna, mange gleder seg til vinteren, og temaet snø kommer oftere og oftere opp i samtaleemnene. Det tyder på å bli en helt herlig dag i dag også, noe som passer ekstra bra for 4 åringene som skal på tur i skogen. De pakker sekken med deilig mat som skal grilles på bålet, og kanskje finner de flere tegn på at vinteren nærmer seg? 

 

Vi hadde en koselig morgen med gode samtaler, fin lek og masse deilig frukt. Barna sitter pent og rolig, er nøye på å sende frukt rundt slik at alle får :-) Med litt tegnesaker ved siden av flyter praten fint rundt bordet. Slike morgener er gull verdt! Vi har godt tid til alle, vi blir beriket med gode klemmer og planene for dagen legges fortløpende av barna! "i dag vil jeg se om jeg klarer å sykle selv om det er litt kaldt, kanskje jeg sklir?" " Tror du jeg kan grave i sandkassa i dag, eller er sanden frosset".- Overgangen  til vinterern er spennende og byr på mange undringer som barna fortløpende snakker om/løser sammen med de voksne:-) 

 

 

 

 

Et annen kjempe viktig tema i dag er selvfølgelig HALLOWEEN.. Det er en skrekkblandet fryd, og barna gru-gleder seg:-) De største barna har jobbet med å pynte avdelingen sin i mange dager, og i dag er det baking av rotterundstykker på planen... 

 

..... på en helt vanlig onsdag morgen er det deilig å kjenne på at vi har verdens beste jobb :-) 

 

ønsker dere alle en kjempe fin dag!